Loskade 37, 4331 HW Middelburg   ē   Postbus 27, 4330 AA Middelburg   ē   Telefoon: 0118-636302    ē    E-mail: mail@vanstee.info

HR2Day
(online loonadministratie)

Digitale Services
(online aangiften)

iMUIS
(online boekhouden)

Home

Profiel

Diensten

Downloads

Links

Contact

     
 

Profiel
Accountantskantoor Van Stee, opgericht 1 januari 1992 te Vlissingen als administratiekantoor en vanaf 1999 voortgezet als accountantskantoor. Sinds 1 januari 2003 gevestigd aan de Loskade te Middelburg. Een begrip in Zuidwest Nederland, maar onze relaties zitten in het hele land.

Een klein no nonsens kantoor zonder de ballast van gebruikelijke
overhead (volkomen in balans), geen AFM vergunning voor wettelijke controles dus veel lagere kosten. Wel voldoen we aan de kwaliteitseisen zoals deze door de wet, het Koninklijk NBA en Register Belastingsadviseurs worden gesteld (zie ook onze links).

CliŽnten van ons kantoor zijn over het algemeen MKB ondernemingen.
We richten ons primair op de  het samenstellen van financiŽle informatie (jaarrekeningen) en daaraan gekoppeld advies en fiscale aangiften.
Dit betekent wel de kwaliteit van een accountant zonder de kosten van
voor het MBK niet noodzakelijke vergunningen.

Wilt u wel een (wettelijke) controle dan weten we hier ook weer een goede balans in te vinden. Door diverse samenwerkingsverbanden kunnen ook wij u hierbij helpen. Niet wettelijke controles kunnen wij uitstekend zelf verrichten.

Wij hebben in nagenoeg alle sectoren klanten, met uitzondering van de agrarische sector hebben wij dan ook kennis van uw branche. De sectoren groothandel, horeca, detailhandel, transport, bouw en afbouw, zakelijke/financiŽle dienstverlening en de medische sector zijn ruimschoots in ons cliŽntenbestand vertegenwoordigd. Ook de ZZP (zelfstandige zonder personeel) en voor uw stamrecht- of pensioen-BV, beheer- en holdingmaatschappij is ons adres ķw adres.

Vanzelfsprekend vormen ook particuliere klanten voor bijvoorbeeld een financiŽle planning, de aangifte  inkomensbelasting, maar ook een aangifte successierecht en sinds enige tijd natuurlijk voor het aanvragen van toeslagen een belangrijk aandeel van ons cliŽntenbestand. Ook daar weten we een goede balans te vinden tussen voldoen aan uw aangifteplicht en hetgeen afgedragen moet worden aan de belastingdienst. Uiteraard zijn onze kosten in balans met het gevraagde.

 
        
 
 
     

© Copyright 2012 Accountantskantoor Van Stee  -  Ontwerp en realisatie: Provicom Multimediadiensten