Loskade 37, 4331 HW Middelburg   ē   Postbus 27, 4330 AA Middelburg   ē   Telefoon: 0118-636302    ē    E-mail: mail@vanstee.info

HR2Day
(online loonadministratie)

Digitale Services
(online aangiften)

iMUIS
(online boekhouden)

Home

Profiel

Diensten

Downloads

Links

Contact

     
 

Links
-
Aangesloten bij CB

Ons kantoor is aangesloten bij het RB. Het register voor belastingadviseurs. Erica van Stee is geregistreerd als belastingconsulent.

-
Aangesloten bij Extendum

De brancheorganisatie waarbij ons kantoor is aangesloten. Hier kunnen wij, namens/voor u als cliŽnt, terecht voor bijzondere en ingewikkeldere zaken en advies. Ook volgen wij daar onze verplichte permanente educatie.

-
Aangesloten bij NBA

Ons kantoor is aangesloten bij het NBA. Rolf van Stee is ingeschreven als registeraccountant. Hier vindt u informatie over onze beroepsgroep en haar werkzaamheden.

-
Belastingdienst / Algemeen

De officiŽle site van de belastingdienst. Hier kunt u onder andere formulieren downloaden, maar ook nader informatie krijgen over alle belastingen.

-
Belastingdienst / Toeslagen

De site van onze belastingdienst inzake alle toeslagen. Dit betreft Huurtoeslag, Zorgtoeslag, Kindgebonden budget en Kinderopvangtoeslag.

-
Huuraanpassing via CBS module

Op de site van het CBS kunt u de huurverhoging (verlaging is zelden het geval) simpel, doch professioneel, berekenen.

-
Kamer van Koophandel

Een site waarop veel algemene informatie te vinden is met betrekking tot (het starten met)ondernemen. Of voor controle van het handelsregister.

-
Software voor administraties

Voor de administratie en urenregistratie gebruiken wij de software van Muis. Dit kan ook voor online boekhouden worden toegepast.

-
Software voor fiscale zaken

Naast de meeste almanakken als vakliteratuur gebruiken wij de fiscale software van Elsevier.

 
        
 
 
     

© Copyright 2012 Accountantskantoor Van Stee  -  Ontwerp en realisatie: Provicom Multimediadiensten