Loskade 37, 4331 HW Middelburg   •   Postbus 27, 4330 AA Middelburg   •   Telefoon: 0118-636302    •    E-mail: mail@vanstee.info

HR2Day
(online loonadministratie)

Digitale Services
(online aangiften)

iMUIS
(online boekhouden)

Home

Profiel

Diensten

Downloads

Links

Contact

     
 

Diensten
Ons kantoor św adres voor:

Verzorgen van uw boekhouding
Het inrichten en verzorgen van uw boekhouding. Dat vereist accuratesse, ervaring en vooral meedenken. Dat doen we graag, en dat doen we vooral graag goed. Zowel voor de beginnende ondernemer, als voor de doorgroeier en de meer gevestigde orde. Wilt u de administratie liever in eigen huis houden? Prima! Wij begeleiden u graag bij de start daarvan, totdat alles soepel verloopt en naar uw wens is. Ook kunt u bij ons terecht voor online boekhouden (zie onze link naar iMuis).

Loonadministraties
Berekenen van salarissen, uitvoering ziekte-, aan- en afmeldingen bij UWV/Arbo, Arbo-zaken en de sociale wetgeving. Om maar enkele aspecten, veelal rompslomp genoemd, te geven. U kunt het natuurlijk allemaal zelf doen. Maar u kunt deze noodzakelijk en veelal verplichte handelingen  of een deel ervan ook aan ons uitbesteden. Vanzelfsprekend op de manier zoals u dat het prettigst vindt. Ook voor een advies of een second-opinion bijvoorbeeld, zijn wij u op dit vakgebied graag terwille.
Ook online de loonadministratie regelen is mogelijk via onze link HR2Day.

Al uw fiscale zaken
Een heldere voorstellingen van zaken. Van św zaken. Dat kan omdat wij de benodigde fiscale knowhow hebben om u met raad en daad op dit vakgebied bij te staan. En vanzelfsprekend kunt u ervan op aan dat wij onze kennis door middel van permanente educatie steeds 'up-to-date' houden, zodat u altijd de meest recente informatie te horen krijgt. Mocht uw situatie vragen om hele specifieke en diepgaande kennis, dan schakelen wij een externe fiscalist in. Naast de fiscalist beschikken wij ook over diverse contacten met andere (financiėle) specialisten. Door deze werkwijze weet u exact waar u aan toe bent. Geen “verborgen“ overheadkosten; u betaalt alleen wat u echt nodig heeft. Dat is wel zo prettig!

Opstellen en controle jaarrekeningen
Vanzelfsprekend behoren werkzaamheden als het opstellen en controleren van jaarrekeningen, het samenstellen van jaarstukken en/of tussentijdse verslagen tot de mogelijkheden.

Begeleiding starters
Juist als starter heeft u behoefte aan een klankbord, een zakenpartner
met kennis van zaken. Van św zaak. En dat geldt wat ons betreft ook
voor starters in de zogenaamde vrije beroepen: er zijn veel mogelijkheden
te benutten. Daar helpen wij u mee. Maar we wijzen u ook op de obstakels. En natuurlijk dragen wij hiervoor graag adequate oplossingen aan.

Als starter kunt u bij ons rekenen op:
> opstellen ondernemingsplan;
> toetsing van de financiėle haalbaarheid ondernemingsplan;
> inrichten administratie;
> uitvoerige controle op de administratie na de start, als u de administratie zelf wilt doen;
> ondersteuning bij subsidie- en kredietaanvragen;
> verzorgen van aanmeldingen bij de Belastingdienst inzake Omzetbelasting, Loonbelasting, etc.;
> advisering en ondersteuning ten aanzien van fiscale zaken en andere van toepassing zijnde regelgeving.

Accountancy en advisering
Een accountantsverklaring, het beschrijven van de administratieve organisatie, diverse controles. Als registeraccountant ingeschreven bij het NBA beschikken wij over ruime ervaring en knowhow in de accountancy. En heeft u behoefte aan een bedrijfseconomisch advies, zelfs een advies bij het selecteren en installeren van nieuwe hard- en software toegespitst op uw situatie en branche, ook dįn is ons kantoor św adres!

 
        
 
 
     

© Copyright 2012 Accountantskantoor Van Stee  -  Ontwerp en realisatie: Provicom Multimediadiensten